En dejt är en kul sak men en person är något helt annat. Jag tänkte att vi skulle gå igenom flera olika typer av nätdejting och person du träffar på i denna artikel. Jag kan säga att jag har kommit att bli rätt så duktig på att dejta och samtidigt på de fyra olika färgerna. Själv är jag en grön, kanske lite blå personlighetstyp. Vilket gör att mina karaktäriserande drag främst är att jag inte gillar konflikter. Då backar jag hellre undan, skulle någon gå över gränsen finns det dock inget mellanläge. Där jag blir lite arg utan det är all-out, fullt blås. Det finns de andra typerna som också blir arga men de släpper fram det allteftersom. På en dejt kan det vara bra att tänka på. Viktigast är väl att försöka träffa in en bra match.

De killarna som jag träffat som har fått färgen RÖD samlade erfarenheter säger mig att detta är killar om har en hög självkänsla. De bryr sig sällan som vad folk tycker utan de är i centrum för i stort sett allt. Är du person som gillar röda färgen är egentligen berget där du kan dejta och få tag i en fin man som kan visa dig vägen.

Som grön är du mer fokuserad på gruppens välbefinnande och agerar, inte gärna då det uppstår konflikter. När du dejtar en kille som det här gäller det att vinna i förtroende. Gul är helt annorlunda grön, det finns en gul i varje rum. Vilket leder oss till den röda färgen den är den färg som gör att världen inte längre står helt still. Det ska mycket till för att rubba på viljan hos en röd. När du dejtar en röd är det bra om du svarar så kort du kan och att du verkligen lägger manken till för att presentera ett så bra resultat som möjligt. En röd ser alltid möjligheterna i att kunna sätt sig gå igenom alla möjligheter